fbpx

Ik ben Mascha en ik doe de dingen graag NET even anders.

Is jouw kijk op de wereld volstrekt uniek en anders dan anderen? Heb jij een droom die je heel graag wilt waarmaken? Geloof jij sterk in je eigen product en verdient dat een unieke etalage? Voel je veel, intens en geef je je hart en ziel voor de volle 100% procent? 
Ben jij misschien wel een beetje weird? In de meest positieve zin van het woord?

Welcome to my world vol fantasie on oneindige mogelijkheden!

Hoog tijd om iets meer te doen met alles wat je bent, vind je ook niet? 

Ben je al zover dat je graag een eigen bedrijf wilt (of heb je al een onderneming, maar is het tijd voor een upgrade?) en wil je ook een website en/of een logo, maar zit je niet te wachten op al dat gezeur van 80 keer heen en weer mailen en dat die designer nog niet weet wat je precies bedoelt? Dan zit je hier goed. Ik maak, ontwerp en design je huisstijl op een conceptuele manier. Alles vertelt jouw verhaal.

Ik zit niet graag in een hokje en zeker niet in een hoekje. Ik kies niet voor 1 ding, 1 niche, maar ik doe alles wat ik leuk vindt en blij van wordt. Dat wisselt nog wel eens, maar dat maakt niks uit. Het is tenslotte mijn bedrijf. Die vrijheid om volledig jezelf te zijn en iets te doen met je creativiteit en empathische talent (in plaats van aan je keukentafel fröbelen of die eeuwige schouder om op uit te huilen zonder er ooit maar een cent voor te krijgen) gun ik jou ook. Dat geef zoveel voldoening en vervulling aan het leven. 

 

Less is a bore en jezelf zijn is het allermooiste!

ik ben...

…mama van een geweldige tweeling
…getrouwd met Jelle
…40 kg afgevallen door een maagverkleining
…georganiseerd chaotisch en lichtelijk ADD
…mega intuïtief, empathisch en gevoelig maar geen jankerd
…een steenbok
…coach, ik schilder, ik zing, ik dans, ik fotografeer en ik ontwerp
…een autodidact in alles wat ik heb geleerd
…koppig, eigenzinnig, sterk, lief, verantwoordelijk en ontzettend trouw
…introvert en rustig, maar dol op pretparken en feestjes
…ontzettend goed in in het NU zijn en genieten van de kleinste dingen
…een beetje verslaafd aan jurkjes en sieraden en brillen en ik heb geen broek in mijn kast
…iemand die zelfs gaat klussen en bergbeklimmen in een jurk. 

Mijn bio

Toen ik aan een rotswand hing en vervolgens bij zonsopkomst ging wandelen met een groep lama’s vond ik de geschriften van de oude incas en ging ik in de leer bij een monnik. Zo ontdekte in de essentie van het leven. 

Welnee, onzin natuurlijk… ik ben ook gewoon een mens die tussen de poepluiers heeft gezeten, die soms slechte dagen heeft en onzekerheden. Het leven is soms echt niet gemakkelijk als je zo empathisch en intuïtief bent en iedereen die alleen maar jubelt over het leven van je droomleven is niet authentiek. Toch zou ik niet anders willen zijn, want het feit dat ik zo helder weet en voel maakt mij goed in mijn werk! 

Ik geloof wel heel sterk in je dromen waar maken, JUIST als je een tikkie anders bent. Je bent niet voor niks anders en het is zonde als je niet iets doet met je talent. Dat is mijn missie, om je daarmee te helpen.

Ik was ooit juf op een basisschool, later werd ik coach voor kids, nog weer later voor volwassenen (al bijna 15 jaar, wow!) en inmiddels heb ik mijn creatieve kant meer in de etalage gezet als grafisch ontwerper, fotograaf en docent van de RYS Coachopleiding.