fbpx

Ik wil een te gek logo die niemand anders heeft!

Ik ben geen designer, ik ben geen ontwerper, ik ben een vertaler….
Zodra wij contact maken, begint er zich een filmpje in mijn hoofd af te spelen. Er komen direct beelden door en zo ontstaat er een uniek concept passend bij jou en je levenswerk. Je krijg een handgemaakt design die niemand anders heeft. Mijn logo’s bevatten meestal een of meerdere getekende of geschilderde elementen. 

De stijl maakt niet uit. Of het nu kleurrijk is of zwart wit. Organisch of strak. Ik maak jouw vertaling en breng zo jouw bedrijf tot leven, geef het een smoel. Met een vleugje liefde, een tikje lef en fantasie on the side en een ‘Mascha’ sausje. In ieder geval nooit saai!

Hoe krijg ik een logo van jou?

1. Simpel… jij drukt onderaan de pagina op de knop. Na betaling ontvang je van mij een aantal simpele vragen. 

De antwoorden op die vragen helpen mij om de energie te laten stromen van jou naar mij. Ik vraag je naar je visie voor je bedrijf, naar een stukje persoonlijkheid en wat je voor je ziet als je denkt aan je logo. 

2. Vervolgens kom ik met een voorstel voor kleur, illustratie en beeld. Als je zelf ook ideeen hebt; altijd welkom. Dit vormt dan uiteindelijk een samensmelting tot een uniek ontwerp. Een ontwerp wat opvalt tussen de rest en wat lekker niemand anders heeft. 

3. Tenslotte komen we dan bij de laatste stap. De puntjes op de I. Daarna ontvang jij je logo in hoge resolutie en in verschillende formaten, zodat het de wereld in kan. 

Waarom bij mij?

Conceptueel ontwerp (dus jouw verhaal in beeld)
Handgemaakt en one-of-a-kind ontwerp
Ik ben een fantasievol, eigenzinnig mens en dit vertaalt zich in mijn werk
Met getekende of geschilderde illustratie
Hoge resolutie en kwaliteit

Investering

Kleine greep uit mijn portfolio​

Krijg 10% korting!

Ontvang een kortingsbon voor 10% korting op 1 product naar keuze EN ontvang mijn twee wekelijkse mails waarin ik je mee neem in mijn wereld van te gek out-of-the-box beeld.

Maak je geen zorgen; ik spam je niet en je krijgt alleen waardevolle mails. Je kunt je altijd uitschrijven.