fbpx

Kleine klus

Website reading

Krijg je geen klanten? 
Loopt je website niet lekker?
Vraag een scan aan! Ik maak energetisch contact met jou en je website en kijk zo waar de energie stagneert. 
Daarnaast geef ik je ook praktische tips om klanten te krijgen met je site. 
Waar liggen de kansen? Daar krijg je antwoord op met een praktische worksheet. 

FB of Insta omslag

Ben je niet zo handig met ontwerpen? Heb je geen inspiratie? Ik maak met liefde een omslag voor je Facebook of je Instagram account. Na betaling neem ik contact met je op om af te stemmen. 

FB of Insta account maken

Een digi beet of zie je er enorm tegenop om je Instagram of Facebook account aan te maken? Laat mij het dan doen! INCLUSIEF handgemaakte omslag! Na betaling neem ik contact met je op om af te stemmen en dan heb jij binnen no time een pagina. 

Illustratie voor je website

Heb je een te gekke pagina gemaakt, maar ontbreekt er een mooie en passende illustratie? Ik maak hem met liefde voor je. Na betaling neem ik contact met je op om af te stemmen

Abo je website updaten

Neem bij mij een abonnement af om je website maandelijks up to date te houden en te kijken of alles nog lekker loopt. Je kunt opzeggen wanneer je wilt. Na je eerste betaling neem ik contact met je op om af te stemmen.

Website make-over

Heb je al een website, maar mist die wat pezzaz, pit of komt jouw persoonlijkheid niet over? Lopen klanten je voorbij? Laat je site door mij een frisse make-over geven. Druk op de knop hieronder en neem contact met me op. De prijs varieert tussen de 300-1000 euro.

Een website pagina invullen

Geen tijd of zin om zelf je webpagina in te vullen? Ik doe het met liefde voor je! Ik heb alleen jouw teksten nodig en maak de pagina op. Zoekwoord proof en aantrekkelijk voor je klanten. Natuurlijk ook met handgemaakte illustraties. De kosten zijn 150 euro per pagina. Druk op de knop en ik neem contact met je op om af te stemmen.

Installatie weggever

Heb je een gratis product gemaakt en wil je deze op je website zetten inclusief een werkende nieuwsbrief en mail lijst? Heb je alleen geen idee HOE? Ik doe het graag! Na betaling neem ik contact met je op om af te stemmen.

Fotoshoot

Ik ben naast designer ook conceptueel fotograaf. Ik kan dus ook jouw portret foto’s en foto’s van je producten verzorgen. De prijzen variëren van 150 euro tot 495 euro voor een complete beeldbank. Stuur me nu een bericht om te overleggen! 

Krijg 10% korting!

Ontvang een kortingsbon voor 10% korting op 1 product naar keuze EN ontvang mijn twee wekelijkse mails waarin ik je mee neem in mijn wereld van te gek out-of-the-box beeld.

Maak je geen zorgen; ik spam je niet en je krijgt alleen waardevolle mails. Je kunt je altijd uitschrijven.